Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Death Stranding 2

Bandet Chvrches ønsker at arbejde med Kojima på Death Stranding 2

Det skotske band ønsker igen at medvirke.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bandet Chvrches var en ret signifikant del af det samlede soundtrack til det første Death Stranding, og lige nu arbejder Kojima Productions som bekendt på en direkte efterfølger. Det lader dog ikke til at Chvrches er blevet spurgt om at medvirke igen, men det vil de altså gerne.

I et interview med NME fortæller bandmedlem Martin Doherty, at de ville være der med det samme, skulle Kojima bede dem om at lave musik til Death Stranding 2.

"There's sort of a dance going on right now. I don't want to be rejected by all out saying, 'Can we be on the game please?' and [Kojima] says no. But I don't know. We're continuing to build a really special relationship with Hideo. And I think we get him and I think he gets us. If the call comes in to do more then of course, we'll be there in a second."

Du kan se spillet i aktion her:

Death Stranding 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold