Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: Arkham City

Batman: Arkham City endte med at generere $600 millioner i omsætning

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rocksteady Studios havde allerede tidligere skabt opmærksomhed omkring Batman som spilkarakter igen via det elskede Batman: Arkham Asylum, men det var via efterfølgeren, Batman: Arkham City, at der virkelig kom gang i den, og det var faktisk også via det spil, at Rocksteady blev blandt branchens mest anerkendte udviklere.

Men hvordan gik det egentlig helt konkret for spillet dengang? Vi vidste allesammen godt at det havde solgt fortrinligt, og Warner Bros. Interactive sagde dengang at de var ovenud tilfredse. Men nu er det sluppet frem via en ansats CV på LinkedIn, at spillet har formået at sælge 12.5 millioner eksemplarer.

Det giver til sammen en omsætning på over $600 millioner. Det er en ret pæn sum. Naturligvis vides det ikke hvad de samlede udviklings- og marketingsomkostninger er, men alt tyder på at spillet har været en kæmpe succes.

Hvad synes du om spillet?

Batman: Arkham City

Relaterede tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Efterfølgeren til Årets Spil 2009 er endelig landet. Rasmus har iført sig kappe og maske for at fortælle alt om den kappeklædte hævners nye eventyr i Batman: Arkham City.

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

NYHED. Skrevet af Lee West

Major Nelson fortæller nu, at der er masser af påsketilbud til Xbox 360-ejere på Xbox Live Marketplace. Der bydes både på spil og DLC under udsalget, og rabatterne...Indlæser mere indhold