Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: Return to Arkham

Batman: Return to Arkham kommer først til november

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For et par uger siden valgte Warner Bros at udskyde Batman: Return to Arkham, spillet der opdaterer de to første spil i Batman: Arkham-trilogien til at køre på PS4 og Xbox One.

Nu forlyder det at spillet er blevet forsinket helt til november. Ifølge Eurogamer forventer Warner at spillet er klar til lancering til efteråret, men en yderligere forsinkelse helt til 2017 kan også komme på tale. Årsagen skulle være, at den kinesiske udvikler er rendt ind i nogle svære tekniske problemer, blandt andet med billedhastigheden.

Warner vil ikke bekræfte om spillet er forsinket til november, og siger ganske enkelt at spillet ikke har en udgivelsesdato endnu: "We do not have a release date yet and will be sure to communicate that once we are sure the game will be ready. We know this is disappointing news, but we feel the extra time will allow the team to create the best gaming experience for our fans.".

Batman: Return to Arkham

Relaterede teksterIndlæser mere indhold