Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: Return to Arkham

Batman: Return to Arkham samling bekræftet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har været en del lækage omkring samlingen Batman: Return to Arkham. Først delte en Gamestop-ansat et billede, der altså viste os, at Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City eksisterer til PlayStation 4 og Xbox One. Senere kom samlingen til salg på GameStop Italiens hjemmeside - men siden blev hurtigt fjernet i igen. Men nu kan vi smide alle rygterne ud, fordi nu ved vi med sikkerhed, at samlingen Batman: Return to Arkham virkelig findes. Den har endda fået en helt officiel hjemmeside, hvor man kan forudbestille spillet.

I samlingen findes altså de to populære spil Batman: Arkham Asylum fra 2009 og Batman: Arkham City fra 2011, som nu endelig bliver remastered og kan nydes på PS4 og Xbox One.

Det er dog ikke kun Rocksteady selv, der har ansvaret for remasteren. Det er med hjælp fra Virtuos, der blandt andet også var ansvarlig for Heavy Rain remasteren, at de populære spil kommer ud til next-gen konsollerne.

Nedenunder kan du se de første screenshots fra spillet samt traileren, der er blevet offentliggjort.

HQ
Batman: Return to ArkhamBatman: Return to Arkham
Batman: Return to ArkhamBatman: Return to ArkhamBatman: Return to ArkhamBatman: Return to Arkham

Relaterede teksterIndlæser mere indhold