Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battleborn

Battleborn er blevet lagt i graven

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gearbox og udgiveren 2K annoncerede tilbage i 2019, at co-op shooteren Battleborns servere ville lukke ned i starten af 2021, og det skete d. 31 januar. Spillet er nu blevet lagt i graven, og der er ikke længere mulighed for at spille 'altid-online' spillet, selv ikke engang singleplayer delen.

Battleborn endte aldrig med at være den store kommercielle succes for Gearbox, og på trods af studiets store succes med Borderlands-franchisen, så lykkedes det aldrig Battleborn at opnå samme status som det, og er da nok også en stor årsag til at spillet nu bliver lagt på hylden.

Hvordan var jeres oplevelse med spillet og kommer i til at savne det nu hvor Gearbox slår det sidste søm i Battleborns kiste?

Battleborn

Relaterede tekster

BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Det er faktisk så forvirrende, at det ofte forvirrer sig selv.

0
Battleborn går delvist free-to-play

Battleborn går delvist free-to-play

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Gearbox Software's Randy Pitchford afviste ellers at Battleborn ville gå free-to-play, men nu er spillet blevet det, delvist. Free-to-play-udgaven af spillet giver...Indlæser mere indhold