Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battleborn

Battleborn går delvist free-to-play

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gearbox Software's Randy Pitchford afviste ellers at Battleborn ville gå free-to-play, men nu er spillet blevet det, delvist.

Free-to-play-udgaven af spillet giver adgang til spillets onlinedel, hvor seks ud af de 30 karakterer er tilgængelige. Disse er i en rotation mellem de 30 karakterer hver uge, så der hele tiden er nye at vælge mellem. Helte samt spillets historiedel kan låses op gennem spillets digitale valuta, eller ved at betale for indholdet.

Køber man det fulde spil, får man kompensation for al det indhold man har købt med spillets digitale valuta, og får alle beløbene refunderet.

Battleborn free-to-play er gratis på PC og Xbox One nu, mens PlayStation 4-ejere må vente til den 15 juni med at spille den gratis udgave.

Battleborn

Relaterede tekster

BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Det er faktisk så forvirrende, at det ofte forvirrer sig selv.

0
Battleborn går delvist free-to-play

Battleborn går delvist free-to-play

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Gearbox Software's Randy Pitchford afviste ellers at Battleborn ville gå free-to-play, men nu er spillet blevet det, delvist. Free-to-play-udgaven af spillet giver...Indlæser mere indhold