Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 1

Battlefield 1 dukker op på Steams top 10 seks år efter lanceringen

Og spillet mangedobler i øvrigt det faste antal spillere i Battlefield 2042.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu er Battlefield 1 på tilbud, og kan visse steder fås helt ned til cirka 50 kroner. Men samtidig har fadæserne omkring Battlefield 2042 set seriens fans flygte tilbage til seriens sidste store triumf, og det har også resulteret i et voksende antal aktive spillere, til trods for at spillet har seks år på bagen efterhånden.

Som Emopulse har set, så ramte spillet for nylig næsten 50,000 samtidige spillere, som er omtrent 44,000 flere end Battlefield 2042 formåede i samme ombæring.

Ligeledes har Battlefield V også set et voksende antal aktive spillere, og har ramt noget der ligner 15,000 aktive på én gang, som også er meget mere end Battlefield 2042 løbende formår.

DICE har ikke kommenteret på historien endu.

Battlefield 1

Relaterede tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet af Oliver Thulin

For at propellere serien fremad er DICE gået tilbage i tiden, og det viser sig at være et yderst klogt træk.Indlæser mere indhold