Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2142

Battlefield 2142 genoplives

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ti år gamle fremtidsskydespil Battlefield 2142 er igen blevet bragt til live. Det originale spil blev lukket ned i 2014, da onlinedelen brugte Gamespy's servere, hvis tjeneste nu er nedlagt.

Men nu bliver Battlefield 2142 genudgivet, dog ikke af EA selv, men derimod en fangruppe, der har genoplivet det dengang populære skydespil.

EA ikke officielt har godkendt projektet, kan det meget vel tænkes at den gigantiske udvikler vil lade spillet overleve, da de ikke selv har officiel onlineunderstøttelse af spillet længere.

Kunne du tænke dig at prøve den ti år gamle klassiker, så kan det hentes ganske gratis her.

Battlefield 2142

Relaterede tekster

Battlefield 2142Score

Battlefield 2142

ANMELDELSE. Skrevet af Steen Marquard

Kejseren har fået nye klæder, og de sidder forrygende på ham. Battlefield skifter endnu engang kulissen ud og går amok...

3
Battlefield 2142 genoplives

Battlefield 2142 genoplives

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det ti år gamle fremtidsskydespil Battlefield 2142 er igen blevet bragt til live. Det originale spil blev lukket ned i 2014, da onlinedelen brugte Gamespy's servere, hvis...Indlæser mere indhold