Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2142

Battlefield 2142-billeder

Lidt nyt fra drengene i fremtiden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forleden dag kunne EA meddele at opkøbet af svenske Digital Illusions er tilendebragt. Den amerikanske gigant ejer nu den succesfulde udvikler af spil som Battlefield 1942 og Rallisport Challenge. Om det betyder at firmaet de næste mange år udelukkende skal lave Battlefield-spil melder historien dog intet om.

Nedenfor er de seneste screenshots fra Battlefield 2142, en anmeldelse du naturligvis finder i vores oktober nummer, der er på gaden i hele landet fra næste tirsdag.

Du kan i øvrigt allerede nu downloade en demo på nettet, hvis du skulle have lyst til at prøve spillet, denne finder du alle de mest velkendte steder.

Battlefield 2142
Battlefield 2142
Battlefield 2142
Battlefield 2142

Relaterede tekster

Battlefield 2142Score

Battlefield 2142

ANMELDELSE. Skrevet af Steen Marquard

Kejseren har fået nye klæder, og de sidder forrygende på ham. Battlefield skifter endnu engang kulissen ud og går amok...

3
Battlefield 2142 genoplives

Battlefield 2142 genoplives

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det ti år gamle fremtidsskydespil Battlefield 2142 er igen blevet bragt til live. Det originale spil blev lukket ned i 2014, da onlinedelen brugte Gamespy's servere, hvis...Indlæser mere indhold