Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield Heroes

Battlefield Heroes ændres

Ikke længere helt så gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med over to millioner faste spillere af gratisspillet Battlefield Heroes, skulle man tro, at der var en eller anden gevinst i sigte for Electronic Arts og Digital Illusions, men de mærker tilsyneladende også finanskrisen, for nu laves pengesystemet i spillet drastisk om.

Valor Points bruges stadig til at købe bl.a. våben og medicin, men hvor det tidligere var muligt, udelukkende at bruge de Valor Points man optjente ved at spille Battlefield Heroes på nye våben, vil det i fremtiden kun være muligt, at anskaffe sig bedre våben og udstyr ved at købe det med Battlefunds. De mange fans af Battlefield Heroes, finder det helt urimeligt, at mens priserne sænkes på udstyr der handles ind med "rigtige" penge, så skrues de i vejret, hvis man kun ønsker at bruge ens optjente Valor Points. Dermed vil spillere, helt modstridende med Electronic Arts tidligere udmeldninger i sagen, stå bedre i kampene jo flere penge der investeres.

Ben Cousins fra EA og Digital Illusions knyttede følgende kommentar til reaktionerne:

"Faktisk ville vi gøre det mere interessant at købe sig til Battlefunds. Vi har folk der skal betales, lønninger der skal i hus, og for at have et stort nok hold, så vi også i fremtiden kan lave gratis indhold som bl.a. nye baner og andre spilfunktioner, så er vi nødt til at forøge mængden af købt BF. I sidste ende er Battlefield Heroes en forretning, og for et firma som EA, der netop har sagt farvel til 16% af arbejdsstyrken, er det vigtigt at holde øje med indtjeningen og sikre, at vi også hiver nogle penge hjem."

Battlefield Heroes
Battlefield Heroes
Battlefield Heroes

Relaterede teksterIndlæser mere indhold