Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield V

Battlefield V sælger nu kosmetisk grej kun for rigtige penge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da DICE i sin tid afslørede at mikrotransaktioner ville blive implementeret i Battlefield V, så var der mange der var overraskede over hvor "mild" implementeringen endte med at være. Her var der egentlig bare tale om kosmetiske tilføjelser til karakterer, våben og køretøjer, og, som DICE slog fast adskillige gange, kunne alt også låses op uden at betale - altså bare ved at spille.

Men som det ofte er så bløder disse tilsyneladende klart definerede grænser op over tid. Som mange brugere har lagt mærke til på Reddit så har DICE for nylig introduceret et nyt stykke indhold, nemlig Pit Crew Skins, og disse kan udelukkende købes via rigtige penge via Battlefield Coins.

Det vides ikke om dette vil være normal praksis fremover, men så sandelig ser det ikke godt ud, særligt ikke når det er EA, der satte hele Loot Box-debatten igang via Star Wars Battlefront II.

Battlefield V

Relaterede tekster

Battlefield VScore

Battlefield V

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Orremark

DICE vender tilbage med noget der tager sig ud som en direkte efterfølger til Battlefield 1. Vi har anmeldt det ambitiøse Battlefield V.Indlæser mere indhold