Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Battlefield-chef mener at 2042 "afveg for meget fra formularen"

Hvordan DICE vil agere herfra er endnu et mysterie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battlefield 2042 har fået masser af hård kritik med på vejen, og ikke bare det, antallet af aktive spillere er også historisk lavt, til det punkt hvor det aktivt overhalves af Battlefield 5 og Battlefield 1.

Og nu lader der til at være faldet en ret central indrømmelse, og det kommer fra Electronic Arts' Battlefield-ansvarlige, Vince Zampella. Han siger i et interview med Barrons, at holdet bag er kommet til at "afvige for meget" fra hvad Battlefield normalt er.

"I think they just strayed a little too far from what Battlefield is. They tried to do a couple of things that were maybe ambitious: grow the player count etc. I don't think they spent enough time iterating on what makes that fun. It's not inherently a bad idea. The way they were set up and the way they executed just didn't allow them to find the best thing possible."

Selvom at EA holder fast i at der stadig udvikles masser af indhold til Battlefield 2042, så har insidere peget på at DICE mest af alt har bevæget sig videre.

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold