Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bayonetta 3

Bayonetta 3-instruktørs Twitter lukkes efter han går efter anklager fra stemmeskuespiller

Der lader til at være uenighed om hvad der egentlig er foregået.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kontoen er nu åbnet igen.

Den her sag er hurtigt blev rodet, men for nylig anklagede stemmeskuespillerinde Hellena Taylor, der stod bag Bayonetta-stemmen i de to første spil, udvikler Platinum og udgiver Nintendo for et decideret "fornærmende" tilbud på at levere stemmen til karakteren i det kommende tredje spil, et tilbud der angiveligt var på bare $4000.

Hun takkede nej, og det er i stedet Jennifer Hale der leverer stemmen. Taylor har dog bedt fans om at boykotte spillet som resultat, og være med til at beskytte ordentlig lønning til stemmeskuespillere i branchen.

Instruktør Hideki Kamiya lader dog til at være uenig, og har skrevet en række beskeder på Twitter, der ledte til at den i skrivende stund er suspenderet. Han skrev blandt andet (via VGC):

"I'm so incredibly disappointed. The Bayonetta team did not deserve what happened to them today. I don't believe that is the full story. At all. And I hate that all the internet knows how to do is retweet. I love Hellena. I love the team. But what happened today is shameful."

Hvad der egentlig foregår er endnu svært at sige.

Bayonetta 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold