Dansk
Gamereactor
nyheder

Bekræftet: Switch 2 bliver afsløret indenfor dette finansår

Det strækker sig fra nu og frem til marts 2025.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har hørt masser af rygter om den kommende Switch 2-konsol, men det er kun noget Nintendo flygtigt selv har ville italesætte, muligvis for at forhindre at Switch-salget daler som resultat. Men nu har de været nødsaget til at tage bladet fra munden.

I en officiel meddelelse på X siger præsident Shuntaro Furukawa, at de vil afholde en Direct i juni måned, men at de her vil fokusere på spil der lanceres på den original Switch i efteråret 2024. De vil dog, inden finansåret er omme d. 31 marts 2025 løfte sløret for deres næste konsol.

"This is Furukawa, President of Nintendo. We will make an announcement about the successor to Nintendo Switch within this fiscal year. It will have been over nine years since we announced the existence of Nintendo Switch back in March 2015. We will be holding a Nintendo Direct this June regarding the Nintendo Switch software lineup for the latter half of 2024, but please be aware that there will be no mention of the Nintendo Switch successor during that presentation."

Man kunne tolke dette som om at afsløringen så ikke sker i efteråret, eftersom fokus kommer til at være på de her Switch-titler der belyses i juni måned, men vi ved endnu ikke hvornår den egentlige afsløring kommer.

Bekræftet: Switch 2 bliver afsløret indenfor dette finansår


Indlæser mere indhold