Dansk
Gamereactor
lifestyle
Fallout (Amazon)

Bethesda afslører ny Pip-Boy-kopi inspireret af Fallout tv-serie

Få din helt egen Pip-Boy for $200.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bethesda har tidligere lavet en kopi af Pip-Boy, men den var ikke ligefrem så god. Sikker på, du fik det til en lavere pris end denne nuværende model, men fans af Fallout er meget mere tilbøjelige til at blive imponeret over denne trykstøbte replika.

Desværre ser det ikke ud til, at denne metalversion af Pip-Boy vil være i stand til at klikke på din arm. Det fungerer som et vækkeur, men det ser ud til, at det er bedst egnet til at blive på sit displaystativ. Dette skyldes stort set, at det var designet til at passe til armen på Ella Purnell, der spillede Lucy i Fallout-showet. Der er polstring og plads til en større arm, men det er ikke en one size fits all type aftale.

Du kan tjekke denne replika model her, hvor du kan forudbestille din egen Pip-Boy for $ 200. Der er nogle fede funktioner, såsom en indbygget fordybende skærm, nogle animationer og radioklip fra showet og en lusket opladningskabelport placeret øverst. Hvis du bestiller en af disse slemme drenge, venter du måske et stykke tid, da de først ankommer i februar næste år.

Fallout (Amazon)
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold