Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Bethesda beskriver Starfield som "Skyrim in space" og en "Han Solo simulator"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går blev Bethesdas store rumeventyr Starfield endelig afsløret på Xbox & Bethesda Games Showcase med en ny trailer. Vi fik også en lanceringsdato, men ellers var det ret sparsomt med information om spillet.

Den britiske avis The Telegraph fik dog for nyligt chancen for at snakke med spillets executive producer Todd Howard, og her fortalte manden bag Bethesda lidt mere om det kommende spil.

For det første kan vi forvente, at Starfield bliver lidt ligesom The Elder Scrolls V: Skyrim i sin struktur, hvilket vil sige en stor verden fyldt med missioner og friheden til at tackle dem, næsten som du har lyst til. Spillet vil foregå omkring 300 år ude i fremtiden, der er flere forskellige faktioner at udføre arbejde for, og Bethesda har gjort deres bedste for at skabe en levende verden.

Dette kommer næppe som nogen overraskelse for fans af Bethesda, men for en lidt mere generel ide om spillet, kalder Todd Howard det også for "Skyrim in space" i et interview med Washinton Post, og samme sted beskriver Bethesdas Ashley Cheng spillet som en "Han Solo simulator."

Forhåbentlig kommer vi til at se gameplay fra spillet inden længe. Starfield udkommer den 11. november 2022 til Xbox Series X og PC.

HQ
Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold