Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rage 2

Bethesda driller Walmart med lækageinspirerede controllere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ligesom med så mange andre titler, så nåede Bethesda Softworks, Avalanche Studios og id Software overhovedet ikke at afsløre Rage 2 før spillet allerede var blevet lækket via den nu famøse Walmart Canada-lækagesag, hvor en lang række spil blev afsløret.

Nu er spillet dog lige ved at lande på butikshylder verden over, så nu synes Bethesda at det er passende at drille Walmart lidt ved at lave controller designer til at minde butikskæden om præcis hvad de gjorde.

Disse specialdesignede controllere er blevet afsløret via Twitter, og har den lækkede salgsopstilling direkte fra Walmart-hjemmeside på. Du kan se dem herunder.

"It's the 1-year anniversary of the #RAGE2 leak by @WalmartCanada, so we're celebrating with a giveaway! <3"

Rage 2

Relaterede tekster

Rage 2Score

Rage 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Rage 2 efterlader sin forgænger i støvet til fordel for farver, fest og vold. Men har det virket? Vi anmelder denne ambitiøse produktion.Indlæser mere indhold