Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls Online

Bethesda: "Elder Scrolls Online kommer aldrig til Switch"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Elder Scrolls Online har været en succes næsten fra start af, og det har både betydet at udvikleren har produceret masser af udvidelser, men det har samtidig betydet at spillet er på vej til flere platforme. Eksempelvis blev det for nylig afsløret at det kommer til Stadia, men det betyder desværre ikke at du snart vil kunne tage det med dig på farten.

Spillet kommer nemlig ikke til Switch, og tilsyneladende vil det ikke ske i fremtiden heller. I et interview med Twinfinite siger instruktør Matt Firor nemlig:

"Not going to happen. The only way it'd work is if there was some kind of streaming service on Switch. It's just not powerful enough."

Nintendo har tidligere vist interesse i at streame, men det lader ikke til at være nogen konkret plan.

The Elder Scrolls Online

Relaterede tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har arbejdet i syv år, og tordner nu ud med et af de dyreste onlinerollespil nogensinde.Indlæser mere indhold