Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls V: Skyrim

Bethesda får kritik for at tage $70 for Skyrim: Anniversary Edition på Switch

Switch-spil til forøget markedspris er tilsyneladende ankommet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er efterhånden en stående joke hvor mange gange Bethesda har valgt at genudgive The Elder Scrolls V: Skyrim. Her for nylig skete det så igen, for her ankom Anniversary Edition-udgaven af spillet på Nintendo Switch, og mange er siden hen blevet lidt chokerede over prisen.

Denne nye udgave byder lidt flere missioner, rustninger og våben, og har været tilgængelig i noget tid på PlayStation, Xbox og PC. Men den her Switch-udgave koster hele... $70. For de uindviede er dette blevet den normale markedspris for såkaldte "next-gen spil" på de nyeste konsoller, men det kan man vist hverken kalde Skyrim, eller Switch.

Faktisk er dette den dyreste version af spillet nogensinde, og det har blandt andet Kotaku påpeget i en artikel, der er gået viralt, og har skabt et hav af memes på diverse platforme.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterede teksterIndlæser mere indhold