Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within 2

Bethesda forsøger at bremse privat videresalg af købt spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det i et øjeblik så ud som i starten af denne konsolgeneration at salget af brugte spil ville blive gjort en del sværere, så lever det i bedste velgående i dag, og alle konsolejere har ingen problemer med at købe en brugt udgave af et bestemt spil - men sådan synes Bethesda ikke at det skal være.

Polygon kan rapportere at Philadelphia-beboeren Ryan Hupp for nylig købte et eksemplar af The Evil Within 2 med henblik på at spille det på PlayStation 4 efter at have købt konsollen på et senere tidspunkt. Han bestemte sig dog for at opgradere sin PC i stedet, og valgte derfor at sælge det uåbnede spil på Amazon Marketplace.

Herefter modtog Hupp et brev fra Bethesdas juridiske afdeling, Vorys. Afsenderen truede Hupp til at tage sin annonce ned, ellers ville han gå et søgsmål i møde. Ifølge Vorys var Hupp ikke en "authorized reseller", og siden spillet var nyt og ubrudt, så var gensalget forbudt. Desuden markerede de at spillet blev fremstillet som værende "nyt", men at det ikke var beskyttet af fortrydelsesret eller lignende regler der er på plads for at beskytte en køber.

Hupp tog sin annonce, men er ikke helt glad for det:

"I understand the legal arguments Bethesda are relying on, and accept that they have some legitimate interest in determining how their products are sold at retail. But threatening individual customers with lawsuits for selling games they own is a massive overreach."</em>

The Evil Within 2

Relaterede tekster

The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har ventet spændt på en efterfølger lige siden originalens udgivelse, og han kan glædeligt rapportere, at The Evil Within 2 indfrier alle forventninger.Indlæser mere indhold