Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls: Blades

Bethesda fremviser The Elder Scrolls: Blades ved iPhone-præsentation

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går aftes afholdte Apple en stor pressekonference, hvor de afslørede en række nye modeller. De startede med den fjerede generation af Apple Watch, og så var det tid til iPhone. De nye modeller hedder XS, som er en hurtigere udgave af iPhone X, XS Max der er en form for Plus-udgave af telefonen og til sidst XR, der er har til formål at være en del billigere.

Overraskende nok dukkede selveste Todd Howard op under præsentationen for at vise det nye The Elder Scrolls: Blades frem, et nyt spil der blev afsløret under E3, som kommer til mobilerne i løbet af efteråret.

Her kan man se hvor flot spillet tager sig ud, selv på en telefon. Spørgsmålet er så bare om det bibeholder det der gør Elder Scrolls til det det er. Du kan se præsentationen herunder.

HQ
The Elder Scrolls: Blades

Relaterede teksterIndlæser mere indhold