Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls: Blades

Bethesda kritiseres for pay-to-win-struktur i The Elder Scrolls: Blades

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom spillet blev forsinket sidste år, så er det muligt i visse lande (deriblandt Danmark) at downloade og spille The Elder Scrolls: Blades på mobilerne lige nu, selvom det kun er en begrænset mængde indhold der er tilgængeligt.

Dog har denne Early Access-version af spillet afsløret planerne for monetarisering, og lad os bare sige at modtagelsen har været lunken. Som en række journalister, fans på diverse fora og Youtube-kommentatorer (deriblandt YongYea) har påpeget, så er spillet bevidst designet til at benytte en pay-to-win-struktur.

Spillet har, som altid, en Premium Currency ved navn Gems, og de kister du finder omkring i spillet skal du automatisk vente i flere timer med at kunne åbne, men du kan forøge hastigheden ved at bruge Gems. Åbenbart er de første tre kister tilgængelige øjeblikkelige, men derfra skal man vente i noget der ligner tre timer.

Ikke bare det, der er også dedikerede kister som kun kan købes for Gems, og her nogle af spillets bedste våben. Angiveligvis kan du også købe dig til hurtigere og bedre opgraderinger til din by.

Bethesda kan naturligvis nå at ændre meget af dette, og spillet er gratis, men pay-to-win lader det også til at være i dets nuværende form.

The Elder Scrolls: Blades

Relaterede teksterIndlæser mere indhold