Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 76

Bethesda løfter sløret for hele 2022's Road Map for Fallout 76

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Fallout 76 uden tvivl er gået over i historien som en af de mest rodede, bizarre og forbrugerfjendtlige spillanceringer nogensinde, så må man samtidig give Bethesda at de har holdt ved, og fortsat lancerer nyt indhold til spillet. Faktisk vil hele 2022 bestå af nye store udvidelser, som vi nu har fået et overblik over.

Invaders From Beyond lander her i foråret, og byder på nye Public Events, en ny sæson ved navn A Better Life Underground og meget, meget mere. Test Your Metal er tilsyneladende en slags Power Armor-udfordring, og lander til sommer, The Pitt lander til efteråret og byder spillere tilbage til den ikoniske setting fra Fallout 3 med nye singleplayer-missioner. Til sidst har vi Nuka-World On Tour til vinter, og det ved vi ikke meget om.

Den centrale udvidelse for mange er nok The Pitt, der faktisk tager spillere udenfor Appalachia for første gang via en ny central hub ved navn Whitespring.

Du kan se et billede herunder.

Fallout 76

Relaterede tekster

Fallout 76Score

Fallout 76

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Laursen har vadet ødemarken tynd, undertiden i selskab, men oftest alene. Fallout 76 er mere af det samme og dog så forskelligt. Læs mere her...

0
Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

ARTIKEL. Skrevet af Kim Olsen

Redaktionens Fallout-fanboy og multiplayer-hader nummer 1 har taget et kig på Fallout 76 udelukkende spillet som var det det et normalt singleplayer-spil.Indlæser mere indhold