Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Bevis at du ved mest om Fallout og vind en NZXT x Fallout PC

Vi hyper den nye Fallout-serie ved at give jer chancen for at vinde en custom computer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Fallout er det helt store samtaleemne i disse dage. Efter at Amazons Prime Video debuterede med første sæson af live-action-fortolkningen af Bethesdas RPG-serie, er verden gået i Fallout mode, hvor Fallout 4 og Fallout 76 har sat rekord, og serien allerede er et af de største hits nogensinde for platformen.

HQ

Der er ingen tvivl om, at denne trend, ligesom hos os, har genoplivet kærligheden til alt, hvad der har med Fallout at gøre. Hvis det er tilfældet, og du gerne vil bevise hvor meget du ved, og hvor dyb din forståelse af den ikoniske postapokalyptiske serie er, kan du deltage i vores konkurrence om at vinde en skræddersyet PC skabt af de talentfulde folk hos NZXT.

Computeren er en NZXT H6 Flow, der er stylet i en Fallout-temaindpakning af designeren POPeART, med kabler i samme farveprofil. Denne enhed er dog ikke kun smuk at se på, da den er pakket med kraftfuld hardware, herunder en AMD Ryzen 7 7700X CPU, en AMD Sapphire Radeon RX 7800XT GPU, 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000MHz DDR5 RAM og understøttet af NZXT's køle-, bundkort- og strømforsyningsenheder sammen med 1TB Western Digital Black SSD-plads.

Gamereactor-læsere i Norden kan deltage i konkurrencen ved blot at svare rigtigt på de to spørgsmål nedenfor. Konkurrencen løber i 14 dage, og der trækkes en vinder umiddelbart efter konkurrencens afslutning.

Fallout (Amazon)

Relaterede teksterIndlæser mere indhold