Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

BIG underskriver en Fortnite duo

Parret vil forsøge at konkurrere og repræsentere det tyske hold ved Esports World Cup til sommer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

BIG (Berlin International Gaming ) har hold og spillere i et væld af spil rundt om i verden, men på trods af sin enorme succes har det endnu ikke underskrevet og sendt en samling af Fortnite proffer. Selvom dette siden har ændret sig.

BIG har annonceret signeringen af både Lycian "Kiduoo" Kubelt og Troy "Kiro" Alexis, to spillere, der vil repræsentere det tyske hold ved Fortnite begivenheder i fremtiden, herunder Esports World Cup, når det afholdes til sommer. I denne sag har BIG endda sagt, at der er planer om at underskrive yderligere medlemmer for at sikre, at holdet kan deltage i 4v4-formatet, der bruges til turneringen i Riyadh.

"Vi er glade for at kunne annoncere BIGs strategiske indtræden i Fortnite, en beslutning, der har været nøje planlagt i en længere periode," siger Daniel Finkler, administrerende direktør for BIG. "Med Fortnite 's massive globale appel ser vi et enormt potentiale, især i DACH-regionen. Vi er glade for at byde elitetalenter som Kiro og Kiduoo velkommen til vores team. Fortnite er mere end et spil, det er et kulturelt fænomen, der forener millioner. Hos BIG er vi glade for at bringe vores unikke stil til dette dynamiske landskab og forbedre den globale spiloplevelse."

BIG bemærker også, at det ser på måder at udvide og øge sit engagement i Fortnite konkurrencescenen med Creator Program og kortdesigninitiativer også.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold