Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Billetter til London League of Legends Mid-Season Invitational sælges om et par uger

Sørg for at registrere din interesse for den massive turnering, som afholdes i Queen Elizabeth Olympic Park i maj.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games vil bringe konkurrencedygtige League of Legends til Storbritannien om et par måneder, når 2023 Mid-Season Invitational afholdes i Queen Elizabeth Olympic Park i London i maj. Turneringen vil se de bedste europæiske, mellemøstlige og nordafrikanske hold til stede, og alle kæmper for en plads i World Championship i slutningen af 2023.

Da turneringen nærmer sig stadig tættere, har Riot Games nu meddelt, hvornår billetter vil blive sat til salg til arrangementet, og afsløret, at de bliver tilgængelige om et par uger.

Specifikt får vi at vide, at den 23. februar kl. 10:00 GMT / 11:00 CET bliver billetterne tilgængelige for køb, med billetter til en værdi fra £ 24-94.

Hvad angår tidsplanen for MSI 2023, vil 2.-7. maj se Play-In Stage afholdt, 16.-20. maj vil være Bracket Stage, og 21. maj vil være Final.

Vil du deltage i turneringen i London?

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold