Dansk
Gamereactor
nyheder
Test Drive Unlimited

Billigt Test Drive Unlimited

Budgetspil a la Table Tennis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Atari tilkendegav i går, at deres nyeste racerspil vil blive solgt for blot 39.95 dollars når det udgives i USA til september. Dette er samme pris som Rockstar tog for deres "budgetspil", Table Tennis, da det blev lanceret. Dette er klart billigere end de sædvanlige 50-60 dollars som Xbox 360-spil normalt ligger på.

Selv hævder Atari, at dette er et led i dres "Gamers First"-filosofi, som er at tilbyde gamere prestigetitler til en overkommelig pris. Vi kan dog kun spekulere I, om dette er på grund af de lidt lunkne indtryk som preview-koden allerede har givet rundt omkring, så titlen får lidt publicity på andre fronter. Hvor godt spillet sælger vil dog kun tiden vise, men billigere spil kan vi kun hilse velkomne med åbne arme.

Test Drive Unlimited

Relaterede tekster

1
Test Drive UnlimitedScore

Test Drive Unlimited

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Atari's innovative bilspil fræser ind på Sonys håndholdte, men kan de eksotiske omgivelser og lækre biler gøre arbejdet færdigt på PSP'en?

4
Test Drive UnlimitedScore

Test Drive Unlimited

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Få tilfredsstillet din indre fartdjævel på Hawaiis landeveje. Henrik har sat sig tilrette i lædersædet for at teste PlayPS2-udgaven...



Indlæser mere indhold