Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Biomutant - Alt hvad du behøver at vide

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
Biomutant

Experiment 101, et lille svensk studie med kun 20 medarbejdere, har netop lanceret deres action-RPG Biomutant; en kærlighedserklæring til klassiske open-world titler som Zelda, der bringer et nyt og friskt perspektiv på genren.

I denne video-serie fortæller vi, hvad Biomutant bringer af nyt, og hvordan du får den bedst mulige start på tilværelsen i spillets frodige post-apokalyptiske verden.

Vores første video dækker det mest grundlæggende, du skal vide, når du skaber din egen mutant og sætter ud på en rejse for enten at redde eller ødelægge den forunderlige verden.

HQ
Biomutant

Når begynder på Biomutant for første gang, er det vigtigt, at du optimerer din Mutant til at passe til din personlige spillestil, og at du har en klar vision for, hvordan karakteren skal udvikle sig (bare rolig, du kan ændre dine valg sidenhen).

Her ser vi på nogle af de mange muligheder for at skabe en unik mutant, der passer til din foretrukne spillestil.

HQ

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave én eller flere informative videoer om et givent produkt. Det betyder, at denne video, der er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede tekster

BiomutantScore

Biomutant

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Er Biomutant et vellykket eksperiment fra Experiment 101, eller ender det som et muteret misfoster?Indlæser mere indhold