Dansk
Gamereactor
nyheder
Bionic Commando: Rearmed

Bionic Commando: Rearmed

Dyrere på PC end til konsollerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Uanset hvor godt Braid end måtte være, så har en del spillere det svært med den forholdsvis høje pris for Xbox Live Arcade-spillet, ikke mindst fordi denne uges kommende Bionic Commando: Rearmed kun koster 9.99 dollar - eller det vil sige, det gør det på konsollerne, men PC-udgaven koster 14.99 dollar, og hvorfor så det?

Ifølge Capcoms Business Development og Strategic Planning chef Christian Svensson, så skyldes det ikke risikoen for piratkopierne, men i stedet at PC-sektoren altid har været dyrere. Han sagde bl.a. følgende:

"Det har intet med faren for piratvirksomhed at gøre. Det har i stedet at gøre med en helt anden forretningsmodel og de forventninger vi har til spillet, samt det prispunkt som der generelt er på PC-markedet. Normalt koster et PC-spil 19.99 dollar, så set i det lys, så er Bionic Commando Rearmed faktisk billigere." siger Svensson.

Desuden peger han på, at spillet tit lanceres gennem en partner på Internettet, noget der barberer toppen af firmaets overskud, og dermed er prisen altså højere for at dække disse omkostninger.

Bionic Commando: Rearmed
Bionic Commando: Rearmed
Bionic Commando: Rearmed

Relaterede teksterIndlæser mere indhold