Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock 2

Bioshock 2 har solgt 3 millioner

Og GTA4 når op på 15 mio

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er tid til årsregnskaber hos Take-Two, og i den forbindelse har udgiveren fremlagt nogle rigtig flotte salgstal. Bioshock 2 har rundet 3 millioner solgte eksemplarer, hvilket bringer Bioshock-serien som helhed op på 7 millioner.

Verdens dyreste spil, Grand Theft Auto IV, er også ved at komme godt med i forhold til sine forgængere, og er nu nået op på 15 millioner solgte eksemplarer.

Til trods for de flotte tal har Take-Two alligevel røde tal på bundlinjen. Årets første kvartal endte med et underskud på $34 millioner. Det er bedre end samme kvartal sidste år, men dog stadig så dårligt at firmaet forventer at afskedige 15% af sine medarbejder for at få styr på udgifterne.

Bioshock 2

Relaterede tekster

8
Bioshock 2 - Minervas DenScore

Bioshock 2 - Minervas Den

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mens vi venter på Bioshock: Infinite, vender vi endnu engang blikket ned i det mørke Atlanterhav, til byen hvor alt er muligt. Læs anmeldelsen af Minervas Den her...

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Emil Ryttergaard kæmper sig igennem Rapture atter engang. Plasmider og skræmte småpiger vender tilbage i Bioshock 2, men de er ikke alene. Læs det hele her...Indlæser mere indhold