Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock Infinite

Bioshock er stadig en ''meget vigtig'' franchise for 2K

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2K Games har været ude og tale om Bioshock-franchisen, og om hvor vigtig den er for udgiveren. Dette bekræftede firmaets CEO Strauss Zelnick med følgende udtalelse:

"It's a really important intellectual property for the company," Zelnick said during the Technology, Media, & Telecom Conference in New York. "And while I don't have any announcements to make, yes, it's a really important franchise for us."

Zelnik bekræftede også, at spilletseriens salgstal ligger på 25 mio. solgte eksemplarer, hvoraf de 11 mio. er Bioshock Infinite.

Der har på det seneste været meget snak om seriens fremtid, da det ikke længere er skaberne fra Irrational Games, der står bag udviklingen, som nu er gået over til 2K Marin. Selvom historien, som Irrational startede, blev fint afsluttet i Burial at Sea-udvidelsen til Bioshock Infinite, er der stadig masser af muligheder for spillets nye tovholdere. Vi glæder os i hvert fald til at høre, hvad fremtidsplanerne for universet bliver.

Bioshock Infinite

Tak til Gamespot.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold