Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock

Bioshock-filmen sigter efter at være fuld af twists

Dog kommer filmen til at være en genfortælling af begivenhederne i det første spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det virker som om at vi har ventet på en filmatisering af Bioshock i mange, mange år efterhånden, men lige nu er vi tættere på en nogensinde før. Francis Lawrence er nemlig i fuld gang med projektet, og han har delt lidt sjove detaljer om den kommende film.

I et interview med GamesRadar afslører han, at selvom at filmen bliver en genfortælling af begivenhederne i det første spil, så er den fyldt med twists:

"I have a really good script. Oh, we have some new little bits in there, yes. I mean, the truth is it's game one, so we're being very true to a lot of it, right? So, we're not breaking canon in any way. But we do have some new little twists that will surprise fans, but that all fit in. We have a really good script, I'm really excited about it."

Det vides endnu ikke hvornår produktionen går i gang, men rygterne siger at det snart vil ske.

Bioshock

Relaterede tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Havvand får det meste til at ruste, men Rapture stråler stadig skarpt. Bioshock er landet tungt på PS3 og Kristian fortæller alt...

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Et af årets vigtigste spil er endelig landet, og Tanggaard har taget turen gennem undervandsbyen Rapture...Indlæser mere indhold