Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock

Bioshock: The Collection så godt som annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, vi har skrevet om det her mange, mange gange før, og forhåbentlig er dette sidste gang inden den officielle afsløring. Flere patenteringskontorer verden over har lækket den, lige så har 2K's engelske Twitter, og nu venter vi bare på det endelig øjeblik. Nu har udgiveren udgivet følgende besked:

Bioshock

Kan vi ikke godt sige at dette er så tæt på en afsløring som overhovedet muligt? Det er dog ikke afslutningen, for NeoGAF-brugeren DeathSparks fandt dette imens han kiggede rundt på 2K's hjemmeside:

Bioshock

Vi er trætte af det her. 2K, afslør så Bioshock: The Collection! Would you kindly?

Bioshock

Relaterede tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Havvand får det meste til at ruste, men Rapture stråler stadig skarpt. Bioshock er landet tungt på PS3 og Kristian fortæller alt...

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Et af årets vigtigste spil er endelig landet, og Tanggaard har taget turen gennem undervandsbyen Rapture...Indlæser mere indhold