Dansk
Gamereactor
nyheder
Anthem

Bioware dropper langsigtede planer for Anthem

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har ikke ligefrem været let for udvikleren Bioware og deres seneste spil, Anthem. Spillet blev der taget lunkent imod, og det lader også til at salget har været skuffende. Studiet startede ellers med at love store udvidelser i relativt hurtigt tempo, men den plan er nu blevet skrottet.

Som det fremgår på studiets blog skrevet af Chad Robertson, så har studiet bag kigget nærmere på spillets problemer, og har besluttet sig for at skrotte den nuværende plan, hvor nyt indhold ville ankomme i akter.

I stedet vil de lave små opdateringer, der "deliver challenges and chases similar to what you've seen." Altså lader det ikke til at helt nye former for indhold er under udvikling længere.

"In order to address these long-range plans, we are moving away from the Acts structure for updates. Instead, we have additional seasonal updates planned for this year that we think players will enjoy. These events will deliver challenges and chases similar to what you've seen, and are built around some fun themes we're bringing to the game."

Tror du at Bioware er ved at vende Anthem ryggen helt?

Anthem

Relaterede tekster

AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Anthem udkommer i morgen, men Laursen har allerede brugt en uge i Bastion. Læs hans tanker om spillet her.Indlæser mere indhold