Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: The Old Republic

Bioware overfører Star Wars: The Old Republic til ny udvikler og gennemgår fyringsrunde

Rygterne var sande - Bioware skal ikke længere varetage den ikoniske MMORPG.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på måneden afslørede IGN's Rebekah Valentine, at Bioware var i fuld gang med at overføre ansvaret for udviklingen af mere indhold til Star Wars: The Old Republic til et nyt studie. Dette skete angiveligt for at kunne fokusere udelukkende på deres to store singleplayer-projekter. Det skulle vise sig at hun talte sandt.

Bioware har nu endegyldigt bekræftet via deres hjemmeside, at studiet Broadsword nu overtager på det ikoniske MMORPG, og der vil altså blive udviklet mere indhold fremadrettet, men ikke af Bioware.

Nogle fra holdet bag bliver ligeledes overført til Broadsword, andre vil blive rykket til enten Dragon Age: Dreadwolf eller Mass Effect 4, mens nogle også vil blive fyret, desværre. Faktisk lader det til at være en ret omfattende fyringsrunde.

Bioware slår fast at de fremadrettet er "focused on being a leader in developing immersive, emotionally charged, single-player games".

Star Wars: The Old Republic

Relaterede tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström - GR SE

Oskar har brugt hver eneste vågne time i selskab med Biowares storsatsning. Kan Star Wars: The Old Republic vælte World of Warcraft af tronen eller skal vi glemme sammenligningen?Indlæser mere indhold