Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Black Adam

Black Adam står til at miste omtrent $100 millioner

Filmen kom godt fra start, men formåede ikke at bibeholde sit momentum.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom at Black Adam kom solidt fra start med en global premiere på over $140 millioner, noget der fik diverse Warners Bros-chefer til at klappe i hænderne, så faldt det hele lidt fra hinanden i ugerne derefter, hvor filmen ikke formåede at fastholde interessen.

HQ

Filmen nåede en samlet omsætning på $387 millioner, og med et produktionsbudget på $195 millioner, der i øvrigt synes alt for meget, så står filmen til for alvor at miste. Variety kan specifikt pege på, at filmen står til at tabe rigtig, rigtig mange penge.

Det er estimeret at det er mellem $50 og 100 millioner, eftersom Variety slår fast at filmen først ville "break even" ved cirka $600 millioner - der er dog kilder hos Warner Bros. der i stedet peger på et mindre tal, cirka $425 millioner.

IGN peger på at det forventes at Black Adam knebent vil gå i nul takket være udlejninger og digitalt salg.

Black Adam

Relaterede tekster

4
Black Adam

Black Adam

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af André Lamartine

Black Adam har opnået succes i biografen, men det skyldes ifølge vores anmeldelse nok snarere god timing og solid markedsføring, end filmens egne kvaliteter.Indlæser mere indhold