LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   esports
   Counter-Strike 2

   BLAST afslører enormt anderledes 2025 Counter-Strike-format

   Den traditionelle struktur er blevet revideret for at spænde over tre unikke begivenhedslokaler.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   BLAST vil sprænge åben (undskyld) den typiske konkurrencedygtige Counter-Strike formel, som vi er vant til. Turneringsarrangøren har afsløret sine planer for 2025-sæsonen, og hvordan den nu vil bruge et format, der er væsentligt anderledes.

   Kalenderen spænder over tre slags begivenheder. Bounty events vil se 32 hold konkurrere i en gameshow-lignende struktur, hvor de vil forsøge at hæve dusøren på hovedet i et forsøg på at vinde en større del af den samlede præmiepulje. Der vil være 31 kampe og 95 timers Bounty action afholdt for hver begivenhed, med to begivenheder planlagt til 2025, den første er mellem 12. og 26. januar og den anden er mellem 4. og 17. august, med både online- og studieelementer.

   Den anden begivenhedsforudsætning vil være Open. Dette er de mere traditionelle store arenabegivenheder, der samler 16 hold fra regioner over hele verden, i alt 29 kampe og 89 timers action for hver turnering. Den første af disse vil være i Lissabon mellem 17. og 30. marts, og den anden vil være mellem 25. august og 7. september i London.

   Endelig har vi Rivals. Dette vil se de bedste otte hold fra hele verden mødes for at møde hinanden i 12 kampe og 41 timers handling. Den første af disse begivenheder vil være mellem 28. april og 4. maj med den anden mellem 10. og 16. november. Der er endnu ikke delt placeringsoplysninger for Rivals turneringer.

   Endelig har BLAST lovet, at vi oven på alt dette kan se frem til, at en Major også afholdes i USA i Austin, Texas engang i 2025. Der er endnu ikke skitseret nogen præcis dato for denne turnering.

   Tror du, at dette er den rigtige retning for fremtiden for konkurrencedygtig it?

   Counter-Strike 2

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold