Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

BLAST producerer FNCS Invitational 2022

Den personlige konkurrence vender tilbage til november.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Konkurrencedygtige Fortnite vender tilbage til personlige begivenheder i næste måned, når FNCS Invitational 2022 finder sted. Turneringen, der finder sted mellem den 12.-13. november, produceres af BLAST og finder sted i Raleigh, North Carolina.

Som nævnt i en pressemeddelelse får vi at vide, at turneringen vil have en præmiepulje på $1 million, og at dette samarbejde med BLAST er en forlængelse af det tidligere år lange partnerskab, som Epic Games og turneringsarrangøren underskrev i 2021.

"Tilbagevenden af personlige Fortnite-begivenheder er et afgørende øjeblik for FNCS-samfundet, og BLAST er enormt stolte over at kunne støtte i at få dette til at ske. At have mulighed for at levere en så længe ventet begivenhed styrker yderligere vores partnerskab med Fortnite Competitive-teamet, " sagde Leo Matlock, MD for udvikling hos BLAST.

Matlock fortsatte: "Dette partnerskab mellem BLAST og Fortnite Competitive er bygget på at samle førsteklasses teknologi, brancheførende produktions- og esportsekspertise. Vi er begejstrede over udsigten til, at tusindvis af fans kan opleve Fortnite personligt igen og kan ikke vente med at levere en uforglemmelig to-dages turnering i Raleigh, North Carolina i november."

Vi får at vide, at formatet og tidsplanen for Invitational snart vil blive delt, så hold øje med det.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold