Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

BLAST udelukker Rainbow Six: Siege spiller indtil slutningen af 2024-sæsonen for at hindre undersøgelse af snyd

Forbuddet vil forblive i kraft indtil efter Six Invitational 2025.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

BLAST har meddelt, at de har udelukket en tysk professionel Rainbow Six: Siege spiller for at hindre en undersøgelse af snyd. Maurice "AceeZ" Erkelenz har fået udstedt et langvarigt forbud, der varer i omkring 18 måneder og indtil slutningen af 2024-sæsonen, som slutter med Six Invitational 2025 i slutningen af februar 2025.

BLAST har udtalt om beslutningen om at forbyde AceeZ: "Den 17. oktober 2023 blev Maurice "AceeZ" Erkelenz fundet at have truffet foranstaltninger for at hindre en undersøgelse af påstået snydeadfærd, hvilket er direkte i strid med BLAST R6 Global Rulebook.

"I henhold til BLAST R6 Global Rulebook har spilleren fået udstedt en øjeblikkelig konkurrencemæssig suspension, der varer indtil slutningen af 2024-sæsonen efter den sidste dag i Six Invitational 2025. Udelukkelsen gælder for alle BLAST R6-turneringer og for Rainbow Six Siege-turneringer uden for sæsonen arrangeret af Ubisoft og/eller BLAST."

AceeZ har ikke frigivet en erklæring som svar på denne beslutning.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold