Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Bliv den glubske storbys eneste håb i Capes senere på måneden

Spitfire Interactives superheltebaserede strategispil lander på PC og konsoller om et par uger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi kender alle til superhelte, der stopper skurkene, beskytter folket og redder dagen. Men hvad nu, hvis det aldrig skete?

Det talentfulde hold hos australske Spitfire Interactive har overvejet netop dette spørgsmål i deres kommende turbaserede superhelte-strategispil, Capes, en titel, hvor spillerne styrer en samling magtfulde helte, der har til opgave at befri en dystopisk by for dens onde herskere. Capes foregår i en verden, hvor superskurkene vandt for over 20 år siden, og siden da er byen blevet til et dystopisk vrag. Det er din pligt som en ny generation af superhelte at finde sammen og vende udviklingen for i sidste ende at befri befolkningen og redde dagen.

Ligesom med XCOM og Marvel's Midnight Suns bruger Capes en turbaseret strategistil, hvor du skal styre og planlægge hver handling, som hver karakter udfører i hver tur. Med flere meget unikke helte, der tilhører en række forskellige klassearketyper, har du en lang række opgraderbare evner og mekanikker, som du skal mestre.

Snart kan du selv opleve denne historie, da Capes kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch-konsoller den 29. maj 2024. Den dato nærmer sig med hastige skridt, så sørg for at se traileren med udgivelsesdatoen for spillet nedenfor, så du kan forberede dig og blive fortrolig med Capes, inden eventyret begynder om et par uger.

HQ

Relaterede tekster

0
CapesScore

Capes

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Capes er et fint lille XCOM-inspireret strategispil med superhelte i centrum. Vi har haft spandex-dragten på, og det var ikke kønt - spillet er bedre.Indlæser mere indhold