Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Bliv opdateret på Black Desert Onlines nye Class Reboot-udvidelse via vores video

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Onsdag var ganske signifikant for både fans og faste spillere af Pearl Abyss' gigantiske MMORPG, Black Desert Online. Den koreanske udvikler udgav nemlig en massiv opdatering til spillet som drastisk forbedrer og ændrer hvordan 17 af de i alt 23 karakterklasser fungerer.

Den her opdatering hedder derfor Class Reboot-opdateringen, og den ændrer både struktur og kombinationsangrebene på en række af klasserne, og hver af dem er nu afbalanceret på en ny måde. Det er en opdatering der også byder på mere vinteragtige landskaber, og der kommer også en ny region om nogle måneder ved navn Mountain of Eternal.

Lige meget om du er en ny spiller, der endnu ikke har prøvet Black Desert Online, eller en veteran der ønsker et overblik, så har vi sammensat en video der kan gøre dig klogere på Class Reboot.

Du kan se den herunder, og skrive dig op til Black Desert Online her.

HQ
Black Desert Online

Relaterede teksterIndlæser mere indhold