Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Blizzard afslører Hearthstone Global Games

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har netop løftet sløret for Hearthstone Global Games, en ny international turnering som har en fristende pulje på hele $300.000.

Global Games vil inkludere 48 landshold, som først skal konkurrere online før de til sidst bliver samlet senere på året, for at deltage i den endelige finale. Hvis du ønsker at vide mere om den kommende turnering, samt hvilke kampe der afgøres hvornår, så har Blizzard meget mere information lige ovre hos Battle.net.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...

0
Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Blizzard har løftet sløret for endnu en udvidelse til Hearthstone: Heroes of Warcraft, og denne gang er der tale om Madness at the Darmoon Faire. Som navnet indikerer,...Indlæser mere indhold