Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Blizzard banner semi-professionelt Hearthstone-hold for Hong Kong-skilt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig skabte Blizzard en relativt stor politisk skandale ved at bandlyse Hearthstone-spilleren Ng 'Blitzchung' Wai Chung for at erklære sin støtte til protesterne i Hong Kong over en foreslået udleveringsaftale med Kina. Siden da har mange professionelle spillere offentligt støttet op om Wai Chung, men andre er gået skridtet videre.

Det har en gruppe af semi-professionelle spillere, der går under navnet "American University", gjort, for de holdt for nogle dage siden et hjemmelavet skilt op under et turneringslivestream, hvor de havde skrevet ordene; "Free Hong Kong, Boycott Blizz".

Som Vice skriver så skete der faktisk ikke noget, men efter seks dage blev de tre medlemmer af holdet bandlyst i seks måneder fra Hearthstone-turneringer.

"This is a notification that your conduct on the official broadcast for the Collegiate Hearthstone Championship on Tuesday, October 8, 2019, violated rule 7.1B... We expect all players to follow the Hearthstone Collegiate Championship rules," skriver Blizzard to holdet.

I en meddelelse til Vice siger den ene af holdmedlemmerne, at de viste præcis hvad de gjorde, og at de har "no regrets".

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...Indlæser mere indhold