Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Reaper of Souls

Blizzard benægter rygter om Diablo III på Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig udgav Blizzards officielle Twitter-konto en mystisk video, der viste en Diablo-lignende lyskontakt blive tændt og slukket. Mange fortolkede dette som om, at udvikleren meget snart ville løfte sløret for en Nintendo Switch-version af Diablo III, da videoen bogstavelig talt viste "Diablo on switch". Dette er dog desværre ikke tilfældet.

I et svar på al spekulationen givet til Polygon, benægter Blizzard at der skulle være tale om en afsløring af en Switch-version.

"We can assure you we're not that clever. [It was] meant to be a fun community engagement piece. We have nothing to announce."

Desværre, folkens.

Diablo III: Reaper of Souls

Relaterede tekster

1
Sæson 11 af Diablo III er begyndt

Sæson 11 af Diablo III er begyndt

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Diablo IIIs sæson 11 er undervejs, hvilket også er den anden sæson på konsollerne. En af de nye tilføjelser i denne forbindelse er selvfølgelig Necromancer-klassen og du...Indlæser mere indhold