Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III

Blizzard betegner nu Diablo III som et "classic game"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har sine aktive titler, som konstant opdateres, og som betragtes som værende det nyeste som udviklerne har kunne klaske sammen. Blandt disse har vi i årevis fundet Diablo III, men spillets status er nu blevet ændret.

For nylig slog Blizzard et jobopslag op (som blev spottet af Icy Veins), og her leder Blizzard efter en Senior Software Engineer, der skal passe på Blizzards såkaldte "Classic"-servere.

Blandt disse finder vi den gamle Warcraft-trilogi, det originale StarCraft, og nu også Diablo III. Spillets statusændring har fået nogle til at tro, at Blizzard endelig er ved at afsløre et nyt Diablo, da overgangen til Classic kunne indikere, at det bliver "erstattet" som det nyeste skud på seriens stamme.

Tror du at Diablo IV afsløres på BlizzCon i år?

Diablo III

Relaterede tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Diablo er landet på konsol, og derfor har Rasmus atter iført sig loot-samlerhatten og taget på blodsprøjtende eventyr i Sanctuary.Indlæser mere indhold