Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Blizzard deler en opdatering om fremtiden for Overwatch League

Vi er blevet lovet et "revitaliseret esportsprogram".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har været meget stram, når det kommer til at tale om fremtiden for Overwatch League. Da ligaen ser ud til at være i lidt uro på grund af dens fald i seertal, og mange hold sender temmelig mærkelige afskedsbeskeder efter Playoffs, der afsluttes i weekenden, har den californiske udvikler nu endelig udsendt en erklæring, der adresserer OWL's fremtid.

Beskeden afslører ikke meget overhovedet, men hvad den direkte ikke siger er, at OWL vil være tilbage, som vi kender den næste sæson. I stedet er vi blevet lovet et "revitaliseret esportsprogram", som vi kan forvente yderligere detaljer om snart, når de er bekræftet.

Den gode nyhed er, at vi kan se frem til yderligere Overwatch 2 esports i fremtiden, men om det kommer i form af Overwatch League er endnu uvist.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold