Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo IV

Blizzard får kritik for høje priser på Diablo IV-mikrotransaktioner

Er du enig i kritikken?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har vidst fra starten af at Diablo IV ville komme til at byde på et slags Season Pass hen ad vejen, men at der ville være kosmetiske mikrotransaktioner fra lanceringen og frem. Nu er spillet ude, og der er blevet åbnet for salg af diverse kostumer.

Og selvom at Blizzard har holdt deres løfte, og ikke tilføjet mikrotransaktioner der påvirker gameplay, så får de stadig kritk af blandt andet IGN for at sætte tårnhøje priser.

En Reddit-bruger har regnet ud at det vil koste godt $357, eller godt 2500 kroner, at købe alt Blizzard sælger lige nu, og eksempelvis et Triune Apostate Armor-sæt koster alene $24.99, altså godt og vel 175 kroner.

En kosmetisk rustning til din hest kan også godt koste ret meget, eksempelvis koster et Three-Fold Nightmare Prestige Mount skin godt og vel 110 kroner.

Diablo IV

Relaterede tekster

Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Det har taget mange, mange år, men det er tid til at drage til helvedet igen. Og sikke en triumf.Indlæser mere indhold