Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starcraft II: Wings of Liberty

Blizzard skyder skarpt mod EA i nye Starcraft: Wings of Liberty-tweets

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA's Star Wars Battlefront II har fået en masse kritik efter det kom frem hvor lang tid det tog at låse op for de forskellige enheder, hvilket også har ledt til dødstrusler, og selvom udvikleren har reduceret priserne på de forskellige helte, så er situationen ikke helt ovre.

Nu er andre udviklere nemlig begyndt at træde frem og udnytte episoden ved at drille EA og DICE, deriblandt Blizzard. Starcraft II: Wings of Liberty er netop blevet gratis for alle, og i den anledning har spillets udvikler valgt at tweete nogle spydige beskeder, deriblandt:

"Number of hours it takes to earn the full StarCraft II: Wings of Liberty Campaign: 0"

"Number of hours before you can play ANY Co-op Commander in StarCraft II: 0"

"Number of pay-to-win mechanics in StarCraft II: 0"

Desuden er der også blevet udgivet en trailer, der sætter endnu mere fokus på joken, og den kan du se herunder.

HQ

Relaterede tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Blizzard gør op for 12 års ventetid, når Zerg, Protoss og Terran atter engang mødes i StarCraft II: Wings of Liberty. Michael springer fra betaen over i det færdige spil og anmelder...Indlæser mere indhold