Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Blizzard spørger endnu en gang ind til interessen i Wrath of the Lich King Classic

De kunne løfte sløret for versionen under WoW-streamet d. 19.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har med relativt stor succes lanceret både World of Warcraft Classic, og Burning Crusade Classic, der lader spillere skrue tiden tilbage, og opleve spillet i lige præcis den periode de ønsker. Mange har fra starten antaget at denne rejse vil fortsætte, og at vi derfor også snart ser en Classic-version af World of Warcraft: Wrath of the Lich King, men Blizzard har endnu ikke løftet det officielle slør.

Men det kunne de godt snart. De har nu udsendt endnu en rundspørge til en række faste fans af serien, hvor de spørger en til forskellige muligheder, der angår "a bundle that could be purchased for the next World of Warcraft Classic package".

De spørger specifikt ind til hvor meget en forbruger ville være tilfreds med at betale for at få adgang til eksempelvis et Character Boost til level 68. Men alt peger på at en Classic-version er lige på trapperne, og at de kun skal have styr på hvad de skal tilbyde "ekstra".

Der er tilfældigvis et World of Warcraft-relateret stream d. 19.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Relaterede teksterIndlæser mere indhold