LIVE
logo hd live | Back 4 Blood E3 Showcase
See in hd icon
Dansk

Top 10 Xbox Live Arcade (i prisklasser)

Skrevet af MathiasBS den 7 marts 2011 kl. 02:57

Hey! Så sidder jeg her klokken lort en søndag nat, og keder mig og fik lyst til at dele min kærlighed for spil, ved at give jer mit bud på de 10 bedste xbox live arcade spil, i tre forskellige prisklasser! Det vil sige 30 spil i alt. Here we go.
HUSK dette er en personlig top 30 liste, så derfor vil der være masser af spil jeg ikke har med, fordi jeg kun ca. 100 arkade spil, så der mangler f.eks. REZ, Super Street Fighter HD, Ikaruga, Mega Man spillene (trods jeg har 9'eren), Keiflings, Bionic Commando mfl. Alle er velkomne til at komme med egne bud på deres ynglings i kommentarfeltet!

TOP 10 XBOX LIVE ARCADE SPIL FOR 400 MP:

10. Zuma - Skaberen bag Peggle og Plants Vs. Zombies' mindre kendte mestreværk, som bør vær at finde på enhver harddisk. Super sjovt, afhængighedsdannende og masser af indhold for 400 points.

9. PacMan - Behøver man at sige mere? Perfekt konvertering af den gamle arkade maskine.

8. Worms - Klassisk strategi spil, som gemmer på mange timers multiplayer underholdning. Har også en forholdsvis fyldig singleplayer missiondel, som let kan sluge et par timer.

7. Ultimate Mortal Kombat 3 - Igen igen, finder vi et gammelt arkade spil på listen. De fleste 400 MP spil, ser ud til at være spil man allerede kender. Mortal Kombat er serien der sammen med Doom, gjorde vold til en obligatorisk del af største delen af alle computerspil. Awesome kampspil, med masser af dybde, og stadig den dag idag, en dedikeret livecommunity. De er dog pænt gode dem der stadig hænger i, skal det lige siges.

6. Marble Blast Ultra - Et super simpelt med alligevel genialt spil, med noget at bedste grafik du kan finde til 400 MP. Få kuglen fra A til B, og kom igennem forhindringsbanerne i ét stykke. Du skylder dig selv at downloade en trial at dette.

5. Bloody Good Time - Et spil som har fået alt for lidt opmærksomhed. Der er tale om et originalt FPS her, kun beregnet til online multiplayer (eller bot kampe, hvis der ikke er nogen derude). Det er svært at forklare reglerne over skrift, så giv i stedet trial et skud.

4. Geometry Wars - Det nu lukkede Bizarre Creations' helt store kort på hånden. Hvad startede som en sjov ide i et Project Gotham Racing spil, blev til en af verdens mest gennemførste og originale arkade shooters. Det er åndssvagt nemt at lære, men vil tage dig år at mestre. Du kan ikke kalde dig gamer, før du har prøvet det her.

3. 3 on 3 NHL Arcade - Jeg er normalt hurtig til at stemple sportsspil som noget kommercielt lort, men dette spinoff af NHL serien, fanger mig voldsomt. Det er ishockey men uden regler og med powerups. Så let kan det siges, og det er super sjovt - særligt i multiplayer.

2. UNO - Trods UNO rush er bedre, er der ingen tvivl om at UNO er et af de bedste arkade spil i denne prisklasse. Det er et af de suverænt hyggeligste spil derude, og man kan få mange timer til at gå med det online. Det virker super simpelt først, men der er langt mere i UNO end ligesom så, mere taktik og strategi end de fleste nok går og forestiller sig.

1. Dead Rising: Case Zero - Hvad først var tænkt som en gratis demo af Dead Rising 2, blev til et helt arkade spil i sig selv - og et af de bedste af slagsen. Trods spillet er kort, er det simpelthen så sjovt, og fuldt ud på højde med nogle af de tunge drenge i de andre prisklasser, som f.eks. Limbo, Monday Night Combat og Braid. Dræb zombier i tusindvis, klar de spændende men korte missioner og bliv sat ind i Dead Rising universet. Jeg var så hooket på Dead Rising: Case Zero at jeg forudbestilte 2'eren, men fik det aldrig gennemført, for jeg syntes simpelthen det stod i skyggen af Case Zero. Jeg er vild med at området man bevæger sig i, ikke er så stort som i Dead Rising 2, så kan man fokuserer meget mere på, at få klaret alle opgaver, skaffe alle achievements, og gøre alting helt perfekt. Must have.

TOP 10 XBOX LIVE ARCADE SPIL FOR 800 MP

10. N+ - Lad mig starte med at sige her, at der er enormt mange gode spil at vælge imellem til 800 MP, så alle spil på denne liste, er alle af ekstremt høj kvalitet, derfor er det svært at bedømme hvilken rækkefølge de bør komme, men jeg syntes dog at N+ fortjente en 10. plads. Uhyre vanedannende og ekstremt svært. Efter at have spillet den samme bane nonstop i nogle timer, poppede der pludselig en achievement op der fortalte mig jeg nu var død 1000 gange. Da gik det op for mig at jeg var afhængig.

9. Feeding Frenzy 2 - Simpelt men genialt. Fra skaberne bag Peggle og Plants Vs. Zombies. Du spiller som en lille fisk, der skal spise fisk mindre end den selv, for at den kan blive større. Det gælder om at blive så stor som mulig i hver bane, ved at spise sig frem gennem fødekæden.

8. UNO Rush! - Et spil som jeg godt kunne have set koste 400 points, men uanset hvad er det nok det mest tempofyldte og samtidigt bedst balancerede kortspil du kan finde (Jeg er ikke fan af Magic). Man skal virkelig tænkte hurtigt og kende sin controller godt, men det er så dejlig en fornemmelse når alt falder i hak, at du ikke vil kunne slippe spillet.

7. Braid - Det mest kunstneriske spil jeg har spillet. Et episk puzzle spil, med finurlige hints til b. la. Super Mario. Kræver meget tanke og meget tålmodighed, og nogle af de senere puzzles, vil slå dig ihjel hvis du ikke er forberedt på at sætte nogle timer af til det. Superb oplevelse, must have.

6. Geometry Wars 2 - Hvordan de kunne overgå 1'eren sagde ikke ligefrem sig selv, men med tilføjelsen af et harem af nye modes, ny forbedret AI og grafik, og på en eller måde bedre controls (syntes jeg?), overgå Geometry Wars 2 sin forgænger på alle måde. Skøn arkade shooter, der er væsentligt lettere at lære end det første.

5. 'Splosion Man - Unikt og EKSPLOSIVT platforms/puzzle spil fra udvikleren bag andre fede titler, som Captain Smiley, The Maw og det kommende "Gunstringer". Har en lang udfordrende singleplayerdel + en hel multiplayer del med nye baner og ufordringer (dog baseret på singpleplayer). Slutningen er blandt de fedeste i noget spil - nogensinde.

4. Beyond Good and Evil HD - Et nyt skud på arcakemarkedet. Et HD remake af et af de mest oversete spil nogensinde. Bør spilles af alle, det Xbox'en svar på et Zelda spil. Stort og flot eventyr, som jeg glædeligt havde givet 2000-3000 points for. Et fund for pengene.

3. Ilomilo - Et puzzlespil, som bedst kan beskrives som en blanding af Super Mario Galaxy, Little Big Planet og Qbert. Prøv demoen, det er absolut ikke for alle, men det er enormt givende og afslappende at spille, trods sværhedsgraden svinger meget. De sidste challenges bliver nærmest uoverskuelige, mens du også kan finde nogle lette blandt de sværeste.

2. Pacman Championship Edition DX - Det original PCE var sjovt, men ingenting i forhold til deluxe udgaven, som er et helt nyt spil i sig selv. Aldrig har jeg moret mig så meget over et så simpelt spil. Et af de hurtigste, mest addictive og nemmeste spil at gå til, på alle formater igennem hele spilhistorien.

1. Peggle - Hvis du ikke har spillet eller i det mindste hørt om Peggle, har du levet under en sten. Dette er det ultimative musthave, og det spil du kommer til at bruge mest tid på fra alle disse lister overhovedet. Hey... Jeg klarede challenge mode! WOOOHOOHO AWESOME!

TOP 10 XBOX LIVE ARCADE SPIL TIL 1200 MP

10. Monday Night Combat - En spændende blanding af Tower Defense og 3. persons deathmatches. Du skal bygge robotter for at nå fjendens base, men også towers for at beskytte din egen. Samtidigt kan du gå i krig som en unik figur du kan opgradere, for de samme penge du kan købe robotter og towers for. Holdbaseret arkade action når det er bedst.

9. Portal - Fantastisk 1. person puzzle spil. Fra skaberen af b. la. Half Life og Left 4 Dead. Det er et spil som alle SKAL spille, men jeg har valgt at placere det som nummer 9., fordi man gør klogere i at gå ud og købe The Orange Box, hvor du får 5 af de bedste spil nogensinde (Portal inkluderet), til samme pris.

8. Banjo Kazooie/Banjo Tooie - Trods jeg er mest fan af Banjo Kazooie, skal 2'eren absolut ikke undervurderes. Dette er nostalgiske platformsspil, som de fleste sikkert kan huske fra Nintendo 64 dagene. Hvis du ikke kan huske dem, er det på tide du får dem spillet!

7. Castle Crashers - Episk spil, som ligner noget fra New Grounds. Det er et sidescroller beat 'em up, med RPG elementer. Meget teambaseret, og fungerer klart bedst med flere spillere. Episk spil!

6. Shadow Complex - Fra holdet bag Gears of War. Et spil der hurtigt blev glemt, men er faktisk et rigtig, rigtig godt sidescroller adventure spil, der låner hæftigt fra Metroid serien. Dog ikke desto mindre stadig rigtig, rigtig godt. Desværre er det et sådan et spil, man typisk kun går igennem 1 gang.

5. Super Meat Boy - Forholdsvist nyt spil, baseret på et flashspil. Minder i højgrad om N+. Sindsygt svært platformsspil, der vil få dig til at sige "bare én gang til!" en million gange. Prøv demoen inden, det er ikke for alle.

4. Limbo - Dansk indie spil, som har samme magi over sig, som en Disney film. Et spil der ikke minder om nogen andre. Uhyggeligt, dystert og noget af det flotteste grafik jeg nogensinde har set.

3. Plants Vs. Zombies - Jeg har vidst allerede nævnt det her et par gange nu. Et unikt take på tower defense genren, som ikke kan beskrives, men skal spilles og læres. Titlen lyder plat, men tro mig, når du har brugt de første 20 timer på at meje zombier nede med ærter og kålhoveder, vil du takke mig for jeg rådede dig til at købe det!

2. Stacking - Helt nyt unikt puzzle spil, som er et af de få jeg har været så fanget af, at jeg klarede det 100 %. Det er puzzle spil på en hel ny måde. En blanding af de bedste gåder fra Batman: Arkham Asylum og ja.. Russisk dukker.

1. Battlefield 1943 - Den bedste first-person shooter oplevelse du kan finde til disse penge på nogen konsol. Det er kun online mutliplayer, men... Fuck det er sjovt. Battlefields fantastiske "alt-kan-smadres" system, gør det hele så meget bedre. PRØV TRIAL, hvis du ikke er hooket, brænder jeg denne liste.

Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.